Combitech i Jönköping tillhandahåller ledarutveckling från Day2Day Leadership

Publicerat 2015-12-10 16:20 av Day2Day

Day2Day Leadership har inlett ett samarbete med teknikkonsultföretaget Combitech när det gäller kvalificerad ledarutveckling. Det innebär att Combitech nu kan tillhandahålla Ledarskapsarenan, det unikt framtagna programmet för avancerad ledarutveckling

Syftet med samarbetet är att Combitech ska erbjuda det individuella programmet Ledarskapsarenan till sina befintliga och nya kunder samt internt till ledare inom Combitech AB. Programmet innebär att ledare får en personlig ledartränare som uppmuntrar och utmanar dem att ta sitt ledarskap till en ny nivå! Programmet sträcker sig över 8-10 månader och ledarskapet tränas i den egna miljön. Detta är ett effektivt sätt att främja utveckling och verklig förändring.

Susanne Lieberg och Ingegerd Bynert från Combitech i Jönköping, har certifierats som ledartränare av Day2Day Leadership AB för detta ändamål.

“För Combitechs del är detta ett intressant steg där vi som teknikföretag kompletterar vårt tekniska kunnande med vår kunskap och erfarenhet kring ledarskapsutveckling” säger Susanne Lieberg, konsultenhetschef, IT, på Combitech i Jönköping.

“För oss på Day2Day Leadership är detta ett strategiskt viktigt steg som stärker vår position på den svenska marknaden och vi ser stora möjligheter med samarbetet” säger Annette Runsteen, VD för Day2Day Leadership.

Om Combitech

Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1400 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Combitechs styrka ligger i bredd och förmågan att kombinera olika kompetenser. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Läs mer på www.combitech.se

Om Day2Day Leadership

Day2Day Leadership AB grundades 2013 och erbjuder kvalificerad ledarutveckling till ledare på alla nivåer. Bolaget har över 20 konsulter runt om i Sverige och finns även i Norge. Det individuella programmet Ledarskapsarenan finns på svenska, engelska och norska. Läs mer på www.day2day.se.

För ytterligare information kontakta Susanne Lieberg, Susanne.Lieberg@combitech.se eller Ingegerd Bynert, Ingegerd.Bynert@combitech.se

(På bilden från vänster: Kim Karhu, Styrelseordförande Day2Day Leadership, Susanne Lieberg, Konsultenhetschef och Ingegerd Bynert, Konsultenhetschef, Combitech, Annette Runsteen, VD Day2Day Leadership.)

Kategori