Day2Day Leadership satsar på DISC-analys från Ensize

Publicerat 2017-02-02 15:46 av Annette Runsteen
DISC-analys

Day2Day Leadership har valt Ensize som huvudleverantör av DISC och Drivkraftsanalys

DISC-analys (med de 4 färgerna) är förmodligen en av världens mest använda analyser när det gäller att utveckla individer och grupper. Day2Day Leadership har sedan länge arbetat med DISC inom ramen för Ledarskapsarenan, ett egenutvecklat ledarskapsprogram, men såg att det fanns fördelar att satsa på en leverantör. Den utredning som gjordes 2016 visade att Ensize var den leverantör som bäst kunde uppfylla de högst ställda kraven på pedagogiska och tilltalande rapporter, flerspråkighet, och bra prisbild. Majoriteten av Day2Day Leaderships konsulter har under 2016 certifierats av Ensize.

“För oss på Day2Day Leadership är det strategiskt viktigt att finna en partner som har utvecklingsambitioner och där vi kan påverka framtida versioner av verktyget. Att Ensize dessutom har en Drivkraftsanalys samt ett antal andra verktyg tycker vi är mycket positivt. Vi kan bredda vårt erbjudande och ge våra kunder en slagkraftig kombination av långsiktig ledarträning och insatser som bygger på DISC och Drivkraftsanalys.”, säger Annette Runsteen, VD för Day2Day Leadership AB.

“Vi är väldigt glada att Day2Day Leadership har valt oss som leverantör av DISC- och Drivkraftsanalyser. Day2Day Leadership är ett seriöst och duktigt konsultbolag som jobbar med modeller som passar utmärkt ihop med den tanke som finns med våra analyser. Vi har under de senaste åren haft mycket bra tillväxt av nya kunder som certiferar sig hos oss, vilket vittnar om att behov och efterfrågan har ökat”, säger Peter Karlsson, VD för Ensize AB.

Om Day2Day Leadership

Day2Day Leadership AB grundades 2013 och erbjuder kvalificerad ledarutveckling till ledare på alla nivåer. Bolaget har ca 20 konsulter i Sverige och Norge. Det individuella programmet Ledarskapsarenan finns på svenska, engelska och norska. Läs mer på www.day2day.se.

Om Ensize

Ensize är ett svenskt analysföretag som arbetar på den internationella arenan. Idén har funnits sedan tidigt 90-tal och Ensize bolagiserades 2002. Hos Ensize finns spetskompetens inom ledarskap, organisation, försäljning och mänskligt beteende. Ensize arbetar med att tillhandahålla analys- och mätverktyg för långsiktiga utvecklings- och förändringsarbeten inom ledarskap, organisation och mänskligt beteende. Läs mer på www.ensize.se .

För ytterligare information kontakta Annette Runsteen, annette.runsteen@day2day.se .

På bilden från vänster: Peter Karlsson, VD Ensize AB, Annette Runsteen, VD Day2Day Leadership, Martin Jansson, Försäljning Ensize AB.

Tags: ,

Kategori