info@day2day.se | +46 (0)70-914 20 40

april, 2019

16apr11:3014:00Lunchföreläsning med Kim & Patrik!11:30 - 14:00 Karlavägen 18

Visa mer

Om eventet

“3 Steg från framgång!”

Det finns 3 trappor ner i källaren både för en individ och för en organisation. Bekymmer, besvikelser och bitterhet kan hindra oss att nå våra mål och skapar frustration. Forskningen visar att Tillit, Tacksamhet och Glädje är nycklar till framgång. Du får konkreta tips för att höja nivån på ditt ledarskap.


Kim Karhu har mångårig erfarenhet av ledarcoaching runt om i Norden. Inspiratör och motivationstalare med passion för framgång och livskvalité. Han är idag mentor för ett helt nätverk av ledartränare och grundare av Day2Day Lead- ership och Leadership Power. Podden “Ledarskap med Magnus och Kim” har idag över 3 miljoner streamingar per år. Kims förmåga att locka fram det bästa hos människor har fått många att inse att vi klarar mer än vi tror.


“Liv och ledarskap – ny motivation”

Vad kan man dra för lärdomar efter att ha coachat över 1000 ledare, chefer och entreprenörer? Patrik Sandberg delar i denna humoristiska och matnyttiga föreläsning med sig om tre viktiga lärdomar, både för livet och för ledarskapet.


Patrik Sandberg är grundare av Företagscoach.se och har en mångårig erfarenhet av att coacha
och utvecka chefer och ledare inom försäljning, marknadsföring, affärsutveckling och ledarskap. Han har samordnat och tagit fram nya utbildningar och coachingupplägg för över 500 företag och organisationer i Norden. En av Patriks hjärte- frågor är att hjälpa företagare och ledare att gå från tanke till handling.


Anmälanhttps://www.foretagscoach.se/marketplace 

För mer information: Marketplace+16+april_Sthlm

Marketplace är ett affärsnätverk som drivs av Företagscoach Sandberg AB och som har som mål att hjälpa dig att växa som ledare och företagare.

Tid

(Tisdag) 11:30 - 14:00

Location

Karlavägen 18

Organisatör

Marketplace

Comments are closed here.

X