Öppna dörren

Publicerat 2020-10-01 15:23 av Annette Runsteen

Idag 1/10 öppnas dörrarna på våra äldreboenden för nära och kära. Besöksförbudet var inte rimligt i längden. Det betyder inte att det är okomplicerat och ofarligt att ses. Hotet om smitta finns där, men vi behöver ta tillbaka våra relationer som kanske stått på paus ett halvår. Det känns hoppfullt!

Hur har ditt ledarskap varit sedan starten av pandemin? Kanske har er verksamhet och ditt ledarskap stått på sparlåga. Eller har ni haft mer än någonsin att göra och dagarna har varit fyllda av dagliga göranden utan möjlighet till framåtblickande och utveckling. Kanske är det dags att öppna dörrarna till det fulla ledarskapet igen. Ta tillbaka de delar som fått stå tillbaka under denna tid. 

Varför inte göra detta tillsammans med en Personlig Ledartränare och träningsprogrammet Ledarskapsarenan? Vi träffas fysiskt eller digitalt och tillsammans gör vi resan där du får utforska var du står nu och bygga det ledarskap som behövs för framtiden. Inte bara veta vad som är ett gott ledarskap utan GÖRA det goda ledarskapet i din egen vardag. Ett ledarskap som gör skillnad för alla som finns runt dig.

Vill du veta mer? Kontakta oss: info@day2day.se .

Tags:

Kategori