Referenser

Vad våra kunder säger…

Det viktigaste för oss är att det vi gör åstadkommer verklig förändring hos våra kunder. Därför ser vi alltid till att vi får återkoppling i våra uppdrag. Sedan lanseringen av programmet Ledarskapsarenan 2014 har vi fått mycket goda referenser.

Kursutvärdering

Vår skriftliga kursutvärdering visar att programmet Ledarskapsarenan som helhet får betyg 4,7 av 5. Vidare rapporteras stora effekter på förmågan att prioritera rätt saker, att få gruppen med sig samt samarbetsförmåga. Deltagarna anger också goda effekter när det gäller förmågan att kommunicera, målstyra och delegera samt egen motivation.

Referenser

Här kan du läsa vad några av våra kunder säger om programmet med egna ord.


Jag kan absolut rekommendera Ledarskapsarenan, programmet funkar och gör skillnad!

Ett otroligt komplett program både vad gäller innehåll, upplägg och inte minst ledartränare. Jag har gått många ledarskapsutbildningar under min karriär, men detta är något helt annorlunda! Ledarskapsarenan är ett personligt och individuellt program som utformas efter det egna behovet och de områden där man behöver och vill satsa och utvecklas. Kursmaterialet är uppbyggt i kapitel med fokus på olika områden inom ledarskap. Jag har lärt mg massor om mig själv under den här resan och känner att jag blivit bättre och mera trygg i mitt ledarskap på flera plan. Träffarna med min ledartränare var otroligt givande, med riktigt bra diskussioner, analyser och reflektioner. Om du får möjligheten kan jag absolut rekommendera Ledarskapsarenan, programmet funkar och gör skillnad!

Helene Depui Ekdal
AstraZeneca Hub Director
Study Management & Operations
Gothenburg

Ledarskapsarenan har gett mig verktyg att utveckla mitt ledarskap utifrån mina styrkor.

Ledarskapsarenan har givit mig värdefull insikt och verktyg att utveckla mitt ledarskap utifrån mina styrkor.

Jag får en energikick av min personliga ledartränares positiva attityd parat med hans djupa kunskap vilket hjälper mig i min dagliga gärning.


Johan Wahlsten
Business Line Manager Service Division - Sweden, Denmark
Atlas Copco Compressor Technique Scandinavia

The Leadership Arena is a well structured, systematic tool that I will use for the rest of my career.

The Leadership Arena is a well structured, systematic tool that I will use for the rest of my career. The training program was very motivating. I both got confirmation of how I shall be a leader and the acceptance to need coaching and help in becoming better at being my kind of a leader.

Jarkko Havia
Manager Delivery Teams
ESAB GE R&D

Ledarskapsarenan är en komplett resa...

Ledarskapsarenan är en komplett resa innehållande mental förberedelse, träning med coach, insikt om mig själv och min omgivning samt en hel del reflektion. Resultatet växer fram genom att praktisera kunskaperna i vardagen allt eftersom programmet löper på.

Joakim Käpynen

Produktionschef


Skanska Asfalt och Betong AB


Jag rekommenderar alla att gå Ledarskapsarenan. I alla fall alla som vill bli bättre.

Jag har haft förmånen att få gå coachprogrammet Ledarskapsarenan hos Day2Day Leadership. Jag har tidigare gått många ledarskapskurser av olika slag och känner att Ledarskapsarenan knyter ihop mycket av mina tidigare kunskaper på ett bra sätt, men framförallt så tror jag att programmet har lett mig in på rätt väg för att kunna förändras och förbättras. Det är inte en kurs som snabbt faller i glömska, utan ett program där jag verkligen upplever att jag steg för steg förstått att jag måste TÄNKA annorlunda för att GÖRA annorlunda. Jag rekommenderar alla, oavsett tidigare erfarenheter, att gå Ledarskapsarenan. I alla fall alla som vill bli bättre.

Linda Hafslund
Avdelningschef Geoteknik
WSP Samhällsbyggnad