Seminarium på Personal & Chef i Göteborg

Publicerat 2018-08-24 11:06 av Day2Day Leadership

Konsten att nå dit du vill!

– Mer än SMART: 4 steg som kan få avgörande betydelse för dig och ditt ledarskap.

Klart ni har visioner! Och självklart jobbar ni med mål! Kanske har ni lagt ner mycket möda på att formulera målen enligt konstens alla regler –  SMART. Grattis!

Men vad händer sedan? Lägger ni målen till handlingarna, dvs i praktiken förlitar er på att slumpen ska ta er dit ni vill? Eller följer ni upp målen regelbundet, men processen börjar kännas trög och utan energi? Händer det att lagda tidplaner inte hålls för att medarbetarna – eller du själv – inte hunnit göra det ni lovat? För att det fanns annat som var viktigare.

Hur får man egentligen till ett arbetssätt där nuet och framtiden hänger ihop och där resan mot målet blir fylld av energi och lust?

I denna föreläsning ger Kim Karhu och Annette Runsteen dig 4 konkreta steg som hjälper dig att nå dit du vill, om du verkligen vill det! Och dessutom få andra med dig.

Kim Karhu har lång erfarenhet av ledarcoaching inom näringslivet i flera länder. Han är en uppskattad inspiratör och talare och en efterfrågad mental tränare i många olika sammanhang.

Annette Runsteen är beteendevetare och civilingenjör. Hon verkade som chef i internationell miljö i många år innan hon blev ledarskapskonsult. Tillsammans driver de bolaget Day2Day Leadership med ca 20 ledartränare och ledarskapskonsulter i Sverige och Norge.

  • Tid: 19 September kl 13:45
  • Plats: Personal & Chef 2018, Svenska Mässan Göteborg.

Seminariet är gratis men kräver BILJETT till Personal & Chef-mässan. Skaffa biljett här.

Tags: , , ,

Kategori